luni, 12 august 2013

Incearca

Incearca sa fugi, cand cineva te tine pe loc. Incearca sa razi cand cineva te face sa plangi. Incearca sa fugi de rutina mergand in aceleasi locuri. Incearca sa alergi la infinit cand strada se termina. Incearca sa gandesti cand dormi. 
Nu exista final, exista doar un nou inceput. Daca cineva te tine ca sa nu fugi dezleaga-te si pleaca. Daca cineva incearca sa te faca sa plangi, trateaza-i cu aceeasi moneda, defapt nu le da nici o moneda. Daca strada se termina, doar fugi in partea din care ai venit. Iar cand dormi visezi deci, practic subconstientul iti "gandeste" in acele momente. 
E greu sa accepti finalul cand stii ca incepe ceva necunoscut, care te intriga dar in acelasi timp te sperie. Totul este greu in viata. Totul este greu in viata daca ai ochii inchisi si nu ii deschizi pentru a incepe sa observi lumea in splendoarea ei.
Prinde curaj, priveste cu alti ochi si avanta-te in largul marii, o mare noua si curata, mai curata decat marea care o strabatea in lung si-n lat in ultimii ani.
Incearca doar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu