marți, 22 septembrie 2015

"Trupul tău te uită, dar tu nu-l poți uita"

Fiecare spirit din aceasta lume este amplasat într-un trup ce-l ajută să treacă prin călătoria sa numită viață. Corpul prin care spiritul sălășluiește în lume este un templu al minții ce-l va poseda. 
Ca în orice templu putem găsi destule camere care ascund cele mai tenebroase secrete ale unui individ. Plimbându-ne de pe o ușa pe alta vedem cum întunericul se întețește și ne putem scălda într-o mare a nesiguranței.
Fiecăruia îi este frică de timp, fiecăruia îi este frică de momentul în care chipul angelic al tinereții va deveni doar o alta scoarță plină de cutele vremii. Probabil la un anumit moment Pierdem din frumusețea templului, pierdem părți din uși, din ferestre.. dar niciodata din podea. 
Pe urma vine inevitabilul.. templul își încuie ușa pentru proprietar, iar mai apoi pentru oricine și asta doar pentru că el uită, dar tu nu-l poți uita.
Lasă templul să te uite, lasă-l să pălească în fața unui suflet frumos pentru că la finalul sejurului tău spiritul va vorbi clar și răspicat pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu