vineri, 13 septembrie 2013

Ea

Daca ti-ar putea imprima cu cerneala pe corp fiecare sentiment care a facut-o sa planga, pe care l-a simtit pana in adancul mintii si al carnii, ai fi albastru pe tot trupul.
Ea compune exact ceea ce vrei sa fie, compune orice granita bine definita a existentei unei femei la ora actuala. Ea este granita perfect conturata a dorintei trupesti.
O privesti desi pupilele-ti ard, o admiri desi stii ca nu va fi a ta, iti musti buzele pana la sange, lasi picaturile sa coboare incet si sa cada pe podeaua rece, iti inclestezi pumnii, iti agiti orice parte din corp desi e in zadar... 
In drum spre casa, timorat, iti alinti gandul cu imaginea ei suava si plina de culoare vie si moarta, cum se pot imbina atatea lucruri intr-o asemenea femeie? Cum de este atat de... atat de ea...
Nu-ti cere nimic, desi tu o faci cand ea se gandeste, esti supus, esti cu ea sau fara nimic.
Incepi sa o venerezi fara sa iti dai seama, incerci s-o atingi cand nu e atenta, iti lasi imaginatia sa zburde in craniu cand esti singur, iti lasi fiecare molecula creativa sa si-o imagineze langa tine, cum buzele ei se contopesc cu ale tale si cum iubirea ei inexistenta in viata reala e nemarginita si e doar pentru tine.
Si cand dimineata te trezeste si ajungi la realitate iti dai seama ca ea nici nu a existat, a fost doar o fantezie care va trai pentru totdeauna in gandul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu