miercuri, 3 iulie 2013

Criza de identitate ?

Tu, tu te vezi ? Observi lumea in care-ti invarti corpul fara sens ? Observi ca nimicul din tine iese la iveala din ce in ce mai mult ? Intelegi macar faptul ca nu te reprezinti tu ci persoanele de langa tine ? Poti pricepe cat de naiva-ti este mintea si corpul cand deschizi gura pentru a emana unde sonore fara sens ?
Incepi sa te vezi altfel, incepi sa te crezi altfel, cand esti la fel ca acum milioane de secunde inainte. Te trezesti vreodata cu gandul ca esti ceea ce esti si nu ceea ce vezi ?
Alergi dupa oamenii care crezi ca-ti seamana, dar iti sunt opusi; ei nu-si insusesc ce e al tau si nu-ti fura stilul de a exista.
Nu-ti pot intelege mintea care alearga pe campii absurde, cum nu-ti pot intelege nici faptele care te invaluie in noua ta aura. 
Te-ai schimbat ? Crezi ca iti este bine doar pentru ca te simti bine pe moment ? Ai grija la viitor, căci el iti compune ziua de maine, tu iti compui doar fericirea sau tristetea care depind de ce faci azi .
Ai schimbat in tine carnea, dar inima e la fel ? Nu-mi pot da seama, esti fara sens si de asemenea el fara tine. Ti-ai maturizat infatisarea caci mintea-ti cade inspre ramurile scurte ale copilariei. 
Revino cu trupul pe aceasta planeta, uita-te in jur si simte sentimentele din oameni, priveste si adulmeca iubirea. 
Revino-ti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu