marți, 9 iulie 2013

Gusturi

Suntem oameni, oameni cu asteptari, avem fiecare sperante, care rezulta din vise rezumate intr-o forma compacta . Asteptam uneori fapte prinse in crengile imposibilului, care ne ajung pana la inima si ne-o ataca fara sentimente, fara sange in vene. 
Credem cu tarie in succes, credem in zile bune, dar nu suntem in stare sa ne formam aceste lucruri. Caci asa e lumea,asteapta la mai mult fara sa-si foloseasca cutele din creier. 
Ne reducem visele cand dam de tristete, ne reducem iubirea cand dam de nepasare, ne reducem fericirea cand simtim ca nimic nu merge inspre indicatorul "Totul va fi bine" .
Gandul ne zboara repede, cu o viteza inexistenta, caci inca asteptam frumusetea vietii, fara sa ne dam seama ca in acest mod ea trece pe langa noi, trece invizibila, caci nu o apreciem .
Ne simtim singuri cand avem oameni de care nu avem nevoie langa noi. Acest lucru arata natura omului, imposibila gandire ce ne arata ca iubirea inca exista, dar nu multi dintre noi stiu sa dea de gustul dulce acrisor al ei, nu stim sa o simtim pe stratul de piele care-l avem.
Nu-ti lasa mintea sau corpul doborat de fapte ale fiintelor ce nu sunt mai bune decat tine, ci doar au un loc pe planeta aceasta plina de suflete amare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu